یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۱:۲۰:۳۵

سابقه طولانی مدت همکاری ایران و توتال
توتال بزودی فعالیت‌هایش را در ایران از سر ‌می‌گیرد

ایران دریلینگ: مدیرعامل شرکت توتال در مصاحبه با سی ان ان گفت: این شرکت حضور طولانی در فعالیت‌های نفتی ایران دارد و بزودی بعنوان نخستین شرکت غربی فعالیت خود را در ایران آغاز ‌می‌کند. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از شانا، پاتریک پویان، مدیرعامل شرکت توتال فرانسه با بیان این که این شرکت تاکنون طرح‎های زیادی را در ایران اجرا کرده است،  افزود: این شرکت در سال ٢٠٠٥ در آستانه امضای قراردادی برای توسعه فاز ١١ پارس جنوبی بود که این قرارداد به دلیل تحریم‌ها تاکنون به تاخیر افتاده است. وی عنوان کرد: مذاکرات با ایران برای توسعه این فاز همچنان ادامه دارد و  به زودی نتایج این مذاکرات میان شرکت ملی نفت ایران و توتال نهایی ‌می‌شود.

وی تاکید کرد: توتال به عنوان نخستین شرکت غربی فعالیت‌های خود را در دوران پساتحریم بزودی آغاز ‌می‌کند. مدیرعامل شرکت توتال یادآور شد: ما سابقه‌ای طولانی در همکاری با ایران داریم و صاحب فناوری‎های لازم برای توسعه میدان گازی پارس جنوبی هستیم. موافقتنامه اصولی (HOA) طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به ارزش چهار میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار صبح سه شنبه، ١٨ آبان‎ماه با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت، میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی متشکل از شرکت‌‌های توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین (سی‌ان‎پی‎سی) و شرکت پتروپارس امضا شد. این موافقتنامه اصولی به امضای علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، استفان میشل، مدیر بخش خاورمیانه توتال، مدیر خاورمیانه شرکت ملی نفت چین (سی‎ان‎پی‎سی) و حمید اکبری، مدیرعامل پتروپارس رسید.

با تعیین تکلیف توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، پرونده این میدان گازی مطابق وعده وزارت نفت، در دولت یازدهم بسته شد، با به ثمر رسیدن این طرح توسعه‌ای، روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب به ظرفیت برداشت ایران از این میدان گازی مشترک با قطر افزوده می‌شود. توجه به موضوع ازدیاد برداشت از طریق به‎کارگیری فناوری‌های مدرن و پیشرفته از مزیت‌های طرح توسعه فاز ۱۱ است، به‎طوری که برای نخستین بار در میدان گازی پارس جنوبی، ساخت سکویی عظیم برای افزایش فشار گاز هدف‌گذاری شده است. پیش بینی می‌شود فاز ۱۱ به مرکز انتقال فناوری‌های روزآمد پارس جنوبی بدل شود.

تاکید بر تامین همه منابع مالی طرح از سوی پیمانکار و جذب میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری، آن هم در شرایطی که چالش تامین منابع مالی گریبانگیر بسیاری از پروژه‌های بزرگ اقتصادی کشور است، از دیگر دستاوردهای توسعه فاز ۱۱ در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی خواهد بود. برجسته‎ترین نقطه قوت این طرح توسعه‌ای، افزایش مشارکت‌های بین المللی شرکت‌های ایرانی به عنوان مسیری برای انتقال فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف به ویژه ازدیاد برداشت و ساخت تجهیزات است.



  کد خبر : 1486
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :